Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 RON
Total 0,00 RON

Produse noi

Nici un produs nou

Folie PEE macroperforata

Folie PEE macroperforata

folie polietilena expandata avand grosimea de 2,3mm si densitatea de 20-22kg/mc, macroperforata D=4mm folosita pentru izolarea termica si fonica a spatiului unde este montat parchetul laminat / nelaminat, precum si la eliminarea micilor denivelari ale sapei.


Detalii


130,00 RON cu TVA

Disponibilitate: in stoc

FOLIE PEE MACROPERFORATA

Folie PEE macroperforata (folie polietilena expandata avand grosimea de 2,3mm si densitatea de 20-22kg/mc, macroperforata D=4mm) folosita pentru izolarea termica si fonica a spatiului unde este montat parchetul laminat / nelaminat, precum si la eliminarea micilor denivelari ale sapei.Produs macroperforat (D=4mm) special creat pentru incalzirea sub pardoseli, folia permitand trecerea caldurii si totodata este folosita ca suport pentru pardoseala. Structura celule inchise. Antialergica, nu retine praful, usor de montat.


Folia din polietilena expandata (Folie PEE) este obtinuta prin expandarea granulelor de polietilena de joasa densitate (inalta presiune) in prezenta unor materiale ajutatoare (agenti de expandare, antiblocare, nucleere).Se poate folosi ca strat de protectie a hidroizolatiilor, teraselor si fundatiilor, ca bariere contra vaporilor, ca izolatii la zgomote de impact, ca strat de preluare a vibratiilor si ca pat de chit de etansare a rosturilor, la montarea parchetului.
O alta proprietate importanta este rezistenta ridicata la imbatranire si are o mare rezistenta la actiunea compusilor chimici (acizi, baze, saruri, diluanti, produse petroliere).


Specificatii:
Culoare: gri grafit;
Grosime: 3mm;
Latime: 1000mm;
Lungime: 100ml;
100mp per rola; 
Produs reciclabil 100%;
Izolatie la zgomot de impact: 20(db)A;
Izolatie termica: 0,078mp K/W;
Rezistenta la compresiune: 7Kpa;
Livrare: in rola.

Inatech Concept comercializeaza o gama variata foarte variata de folie parchet si polistiren extrudat. Pentru oferta personalizata pe cantitati, va rugam sa folositi datele noastre de contact.