Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 RON
Total 0,00 RON

Produse noi

Nici un produs nou

Condiţii şi modalităţi pentru retur sau renunţarea la produsele comandate

 

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa office@inatech.ro prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;

- acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte). Acceptam retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile consumatorului, produse desigilate  , sau produse distinct personalizate, si nici produse care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

- taxele postale pentru transportul coletului prin Posta Romana sau Curierat spre sediul INATECH vor fi suportate de catre dumneavoastra. INATECH are obligatia ca in termen de 30 zile de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora printr-o metoda de plata agreeata de ambele parti - in general prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este "cumparator"  in factura fiscala.