Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 RON
Total 0,00 RON

Produse noi

Nici un produs nou

business

INATECH CONCEPT

producator si distribuitor ambalaje

Inatech Concept prin producator-ambalaje.ro si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje, precum si unul din cei mai buni distribuitori de ambalaje la nivel national. Ne-am bucurat de o creştere constantă, oferind clientilor nostri solutii complete de ambalare, fiind printre singurii care oferim cam tot ceea ce intra in categoria ambalaje.

 

Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preţuri competitive.

Portofoliul de solutii Inatech Concept este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda pp, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.

Va stam la dispozitie pentru orice informatii si va invitam sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre.