Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 RON
Total 0,00 RON

Produse noi

Nici un produs nou

Pungi din folie cu bule de aer

Pungi din folie cu bule de aer pentru protectia produselor fragile. Folia cu bule de aer este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate, ideala pentru protejarea produselor fragile si cu forme neregulate. 

Detalii

Pungi din folie cu bule de aer

 

Pungi din folie cu bule de aer pentru protectia produselor fragile. Folia cu bule de aer este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate, ideala pentru protejarea produselor fragile si cu forme neregulate.

Acest tip de ambalaje protejeaza foarte bine suprafata produsului si ofera o protectie anti-soc si anti-vibratii. Folia cu bule de aer mici poate fi folosita si pentru a umple spatiile goale din interiorul ambalajelor.


CARACTERISTICI:
Grosime 60 my;
Ambalare 2500 buc/set;
Doua straturi;
Inchidere prin clapeta cu lipire siliconica;
Culoare standard: natur (transparenta);
Miros: Inodor.


AVANTAJE:
Usoara si moale;
Transparenta, impermeabila si izolanta;
Reciclabila;
Ambalre rapida;
Foarte rezistenta la umiditate;
Disponibila sub forma de folii, pungi si role;
Poate fi tratata impotriva descarcarilor electrostatic;
Protective anti-soc si impotriva zgarieturilor.


Folia cu bule de aer este recomandata pentru ambalarea obiectelor de sticla si ceramica, instrumentelor muzicale, aparaturii de birotica, a pieselor de mobilier, a obiectelor fragile, pentru separarea obiectelor cu forme similare datorita aderentei la suport ridicate, foarte buna protectie a echipamentelor electronice. Folia cu bule de aer apara produsele de socuri si lovituri, asigura bariera impotriva umiditatii, prezinta proprietati termoizolante.